Raketosten.

Några kommer ihåg den och får något blankt i blicken, andra är lyckligt ovetandes. Jag kommer ihåg den som råmumsig och spännande. Raketosten gjorde uppenbarligen avtryck, för fortfarande idag är Facebook-grupper och debattforum hyfsat aktiva ang ostens frånfälle, trots att det inte producerats en Raketost sedan 1979.

Vore kul att testa den idag och se om den verkligen var så fantastisk som jag (och några tusen till) kommer ihåg det som eller om det bara var brist på alternativ som gjorde att man tyckte om den. Anar det senaste. Kanske precis därför är det nog bra att inte hoppas på en återintroduktion av Kavlis klassiska flaggskepp.

R.I.P. Raketosten.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s