Inget skitsnack.

Då och då händer det att chips känns alldeles rätt som sällskap till valfri film (t ex Mandomsprovet). Den här gången frångick jag dock de klassiska potatischipsen (utan bedrövlig dill-, barbeque- eller sourcreamsmak) och föll, helt naturligt, för Estrellas nya limited edition-påse Fine Cheese med smak av mellanlagrad prästost. Förväntningarna var inte direkt höga eftersom det ofta slutar i besvikelse när man köper chips med ostflavour. Men de HÄR. Jesus vad härliga de här chipsen är! Lövtunna oräfflade potatischips (bästa sorten!) med bara en hint av mild ostsmak och lite lagom salt. Glöm cheeze doodles-ostig smak, det här är på riktigt. Alltså ingrediensmässigt är det väl kanske inte mycket att skryta med, en del riktigt prästostpulver och sen det gamla vanliga, men SMAKEN. Fine Cheese-chipsen är det bästa Estrella gjort sedan…ja jag kan inte komma på att de ens har något så härligt. Det här är helt enkelt det perfekta chipset. 

Bild

1 tanke på “Inget skitsnack.

  1. Pingback: Just another potatischips. | Say Cheese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s