Brie på galler.

Nu när grillsäsongens första stapplande steg ligger bakom oss och vi har blivit varma i kläderna kastar vi oss över osten. Egentligen är ju Halloumin vår bästa kompis på gallret, men när man väl upptäckt grillad brie blir valet inte lika lätt längre.

Så här gör vi: Snitta ytan på en liten hel brie, lägg den i dubbla folielager och ös på med en blandning av hackade färska aprikoser, blandade nötter (typ valnötter eller hasselnötter) honung och en god balsamico. Slå in paketet, lägg på halvvarm grill i typ 10 min och du kommer aldrig vilja att kvällen tar slut. Glöm för guds skull inte att ha ett frasigt bröd till hands.

BildHett på grillen.

1 tanke på “Brie på galler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s