Rund och inte go.

Vet inte vad det var som fick mig att köpa Présidents mjukost. Kanske var det att de log så insmickrande mot mig (ja, jag var svag och mottaglig). Eller att Président fick mig att tänka på brie (och det är aldrig fel). Kanske var det löftet om kalcium och vitaminer (spänstigt!). Osten åkte hur som helst ned i kundkorgen.

Den som förväntar sig något Brie-aktigt här lär bli besviken. Jag gjorde visserligen inte det, men blev besviken ändå. Présidents mjukost är en något fastare, fetare men framför allt kvalmigare Skrattande Kon-variant, varken mer eller mindre. Inte alls kul. Inte ens kidsen tyckte om den. Och nu känns de där leendena plötsligt väldigt Jehovas.

Bild Skratta lagom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s